Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има дни, има дни в които не върви... Минали четвъртък си закупих мечтата ми за мотоциклет и на следващия ден, сутринта излезнахме с приятелите да се повозим с мотоциклетите и му се счупи двигателя... Хвана ме яд, но си казах че ще го оправя и ще си го карам пак, толкова години си мечтах за Дукати. Изкарах си стария мотор да се разсея и повозим все пак и... му скъсах жилото на газта. Вече бесен два дена ходих като дъждовен облак. В понеделник преди работа в 4:00ч сутринта се чува тътен от падащо дърво. Отстрани на жилищният блок, в който живея има 3-4 тополи по 20 метра, едната е изгнила в корените и пада върху колата на комшията и... моята 155ца. Предно стъкло и А колоната са дали фира и отива за части. Днес с единствената ми останала здрава кола (156ца) като си карах из града по задачи и колата загуби мощност при ускорение - спукал ми се е интеркулера... аз имам и залепен мъркуч след него така че ще се сменят заедно... Има дни в които не върви
    Attached Files
    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
      Има дни, има дни в които не върви... Минали четвъртък си закупих мечтата ми за мотоциклет и на следващия ден, сутринта излезнахме с приятелите да се повозим с мотоциклетите и му се счупи двигателя... Хвана ме яд, но си казах че ще го оправя и ще си го карам пак, толкова години си мечтах за Дукати. Изкарах си стария мотор да се разсея и повозим все пак и... му скъсах жилото на газта. Вече бесен два дена ходих като дъждовен облак. В понеделник преди работа в 4:00ч сутринта се чува тътен от падащо дърво. Отстрани на жилищният блок, в който живея има 3-4 тополи по 20 метра, едната е изгнила в корените и пада върху колата на комшията и... моята 155ца. Предно стъкло и А колоната са дали фира и отива за части. Днес с единствената ми останала здрава кола (156ца) като си карах из града по задачи и колата загуби мощност при ускорение - спукал ми се е интеркулера... аз имам и залепен мъркуч след него така че ще се сменят заедно... Има дни в които не върви
      Човек ходи да ти леят куршум, то тва....
      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
      159 1.9JTDm
      156 1.8TS ...exxxx
      145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Абе тва полицаите значи са голяма работа, думи нямам! Карам си аз вчера и в един момент на Ал.Малинов преди ХМС започват да излизат едни турла пушек от предния капак, лампичката за температурата свети. Замириса ми и доста неприятно. Заподозрях какво се случва. Гаса колата веднага и слизам. Разбира се в мене ни вода, ни антифриз. Та седа си отстрани на бордюра до колата, отпред яко пушак, при което минава една патрулка, преустроява си се в другата лента, щото съответно бях направила леееко задръстване и си подминава. Ама няма даже да намалят през прозореца да питат кво става. Ми тая кола може всеки момент да пламне, егати, че е и с газова, пък очевидно аз съм сама до нея. Е питам аз тва нормално ли е, щото за мене не! При тва за втори път на пътя имам проблем с колата и за втори път патрулка ме подминава. Първия път ме подминаха и спряха на 10м след мен и започнаха да спират коли.
        159 1.9JTDm
        156 1.8TS ...exxxx
        145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Не им обръщай внимание, те не разбират от жени...
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Само мен ли ме обземат грешни мисли за довечера на Витоша?
            Last edited by _power_; d.m.y г., 23:17.

Comment

• Дядо коледа спукал гума на шейната...
              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Абе в тоя живот всеки ли гледа на него да му е добре, без значение колко наранява другите, дори и най-близките му. Толкова ли коравосърдечни станахме вече?
                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                  Абе в тоя живот всеки ли гледа на него да му е добре, без значение колко наранява другите, дори и най-близките му. Толкова ли коравосърдечни станахме вече?
                  Ако знаеш колко често си задавам този въпрос
                  159 1.9JTDm
                  156 1.8TS ...exxxx
                  145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                    Това се нарича "балкански синдром" мисленето на хората е такова, а именно щом не ти се е случило на теб значи не те засяга
                    много жалко.Понякога не е нужно да се прави кой знае какво един съвет е достатъчен,естествено има и благородни хора но те се губят в тълпата от бездушие дълга тема е това.Иначе какво и беше на колата
                    sigpicalfa 164turbo s4
                    части втора употреба за алфа всичко за 156
                    http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
                    0888556609 Коко Алексиев

Comment

• Категорично не съм съгласна с това твърдение
                      Според мен добрите хора са мноого,много повече
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                        Аз незнам, на мен ли нещо не ми е наред или... винаги съм гледал така да се държа с хората, че и на единият и на другият да му е добре. Никога не съм гледал егоистично на нещата, ама незнам, може и аз да бъркам в нещо!
                        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                          Категорично не съм съгласна с това твърдение
                          Според мен добрите хора са мноого,много повече
                          Ако повече хора мислят като теб ще станат повече,трябва ни повече позитивно мислене да не бъдем толкова черногледи.Иска ми се да са повече дано си права.
                          sigpicalfa 164turbo s4
                          части втора употреба за алфа всичко за 156
                          http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
                          0888556609 Коко Алексиев

Comment

• Това е едно от нещата,в които вярвам с цялото си сърце !
                            Добрите хора са навсякъде !
                            Мога да пиша дълго по темата,но не бих искала да ви отегчавам
                            Аз лично познавам едни от най-изключителните хора на света ( които са съвсем "обикновени" на пръв поглед и знам,че ще срещам и занапред само такива
                            Изобщо,животът е прекрасен !
                            Хайде нещо хубаво за добро утро !
                            Attached Files
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Да съживим малко темата

Не че някой може да помогне ама ей така да си споделя. Снощи наказах малко едно BMW / абсолютно напълно залужено и изпросено държа да отбележа /. Обаче....беше близо до вкъщи и след като си паркирах и вървях покрай блока го видях да се връща и се спрях, въпросният сви по мойта улица, видя колата и обърна да си ходи. Вече имате идея какви мисли ми се завъртяха. Разбира се 1 час по-късно колата ми беше преместена на друга улица пред друг блок, но някак си ми е мааалко притеснено. Сутринта нямаше нищо, но се чуда дали известно време да не паркирам някъде по-далечко.
                              159 1.9JTDm
                              156 1.8TS ...exxxx
                              145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Трябва да е бая комплексиран, за да пипне, което всъщност е доста присъщо за притежателите на БМВ (most of them). Паркирай си спокойно, дано си в взел поука с кой се закачка...

Comment

Working...
                                X